Om BrandskyddsPartner

 

Våra anställda:

Kjelle som ansvarig på alla typer av Brand-Utrymnings-Inbrottslarm, passagesystem samt kameraövervakning. Kjelle har med ålderns rätt att själv välja den tid han vill arbeta och vi är tacksamma att han lägger så många timmar per vecka som han gör för att inte tala om den glädje våra kunder känner när Kjelle har fixat till problemet.

Vi har Mia som har en admintjänst, problem på pappret ring eller maila henne så fixar hon till det. Mia ritar även Utrymningsplaner och ramar in efter kundens önskan. Mia är centrum av navet, det mesta passerar hennes arbetsplats.

Vi ska inte glömma Björn som är vår utbildare i Heta Arbeten, HLR. AED och LABC och är varmt efterfrågad.  Han går även in på servicesidan så Ni kommer att möta honom antingen ute på stan eller ev. hos er.Björn som är ansvarig för flera av våra utbildningar inom HLR + D-HLR, brandutbildning, utrymning  samt Heta Arbeten tar nu på sig rollen att bli brandskyddstekniker vilket med sin brandmannabakgrund kommer att bli till stor hjälp hos våra kunder.

 

Kenneth som sköter all SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete) -från Inventering till Utbildning. Nyförsäljning i alla kategorier Brandskydd - Utrymning - Utbildningar - Sjukvårdsmaterial-Livräddningsprodukter, spisvakt med sprinkler, motorrumskydd, eller släckgranaten som vi tror mycket på den. Var FIB eller FIP bils obligatoriska verktyg. . Och håller i Brandskydds och Utrymnings övningar. Och ska hålla ordning på webbshopen när nu den kommer igång? Han har även projektering på sitt bord vilket med dom lagar, riktlinjer, rekomendationer skall hållas ihop så kunden får ett enkelt paket att ta över.

Livräddningsutrustning:

AED = Hjärtstartare som är så enkla i hanteringen att i princip vem som helst sköter den själv.

Första Hjälpen utrustning där har vi idag sex fulla sidor i sortimentet och mera blir det. Vi kommer att lägga in en hel del i webbshopen

Brandsläckare:

Årlig kontroll, Service och omladdningar samt verkstadsgenomgång med garanti.

Revisionsbesiktningar, Utbyte med garanti
Nyleveranser av alla sorter och storlekar

Har  fått in Rostfria Pulver 2 + 6kg och Skum 9l "ursnygga" Har hemma för omgående leverans.

Dom nya högeffektiva Skumsläckarna har samma klassnings effekt som dom bästa pulversläckarna,.länk kommer

BrandPoster/Cenrumrullar:
Service och provtryckning av alla modeller och givetvis nyleverans och byten av ålderskäl.

Utrymningssystem:

Efterlysande skyltar, olika markeringar ex: gallerdurkstrappa, målade golv eller utstående detaljer

Utrymningsplaner

Hänvisningsarmaturer och Nödljus fast eller bärbart

Lyslina helt suverän, anmäl om Ni vill se en i drift i kolsvart trapphus i Norrköping. Där är det 4 st monterade

Larm:
Utrymningslarm - Brandlarm - Underhåll - Inbrottslarm trådbundet-trådlöst-kamera tråd-webb, vi kommer att montera en egen som Vi ska öppna för alla som vila  titta hur det fungerar, det blir så fort Vi flyttat klart.

Utbildning:
Allt från brandsläckarkurs på 2h till Heta arbeten - Första Hjälpen - Lung - Hjärträddning - Defibrilator - Utrymning - Rökfyllning - Övning med delvis rökfyllda lokaler - Första hjälpen och sårvårdsmaterial - Ny bår med lufttub

Brandtätning:
väggens/golv/takets klassning vi har ett mycket stort sortiment från ett antal olika leverantörer.

Systematiskt Brandskyddsarbete: MSB 
Enligt den nya lagen om skydd mot olyckor se -
SFS 2003:778  +  SFS 2003:789  +  SRVFS 2003:10  +  SRVFS 2003:yz

Vi har egna Instruktörer som kan hjälpa Er från egenkontrolldokument till fullständig Inventering med nya kontrollritningar.

Sprinklersystem:
Punktskydd för fritös eller datoriserad tillverkning med rent släckmedel  eller som rumsskydd. Har nu kommit en modell från Safera som enkelt kan eftermonteras i befintligt hemmakök. Det finns ett system som sänker syrenivån så elden inte klarar av den men Du kan jobba där utan att ta skada. Det kommer olika inertgaser där vi kan leverera den minsta storleken på båtsprinkler för fritidsbåten till skydda hela maskinrummet på en atlantångare.

Här kommer FirePro att ta plast med aresolgaser som släckmedel vilket kommar bli kostnadseffektivt och är icke utrymmeskrävande.

Även Forrex släcksystem för entrepenad och bussar kommer att öka, där vi nu kan serva, ladda om och leverera och driftsätta nya system.

Brandlarm -Utrymningslarm

Vi kan leverera och montera samt driftsätta trådbundna som godkända trådlösa Brandlarm med Annläggarintyg. Vi hjälper er med kvartalsprov samt byte av rökdetektor om någon har slutat fungera. Det finns ett regelverk beroende på kravställaren och hur Brandskyddsdokumentationen är utformad.

Tillgänglighet

Det är enligt lag en rättighet att alla även med funktionsnedsättning har rät tatt kunna handla var som helst, kunna besöka olika evenemang eller ta en lunch där man själv vill. Vi kan hjälpa er med att komplementera nivåskillnader, dörrars öppningsarea med färgbrytning på materialet som exempel.

Video/kameraövervakning:
Med möjlighet till inspelning på datorn eller direkt på webben att titta på var Du än är.

Finns även med 3-G kort för att se direkt i mobilen. Det kommer nya modeller med bättre zoom och mycket bra rörelssensorer så hör av er så mailar vi dom modeller vi själva nyttjar.