BrandskyddsPartner startades i mars 2003 av Kenneth Lager som arbetat i branchen sedan 1988. Företaget räknade med att anställa den första serviceteknikern under 2005 vilket också skedde. Det blev sonen Johan som blev den första certificerade serviceteknikern i Östergötland och Södermanland, hos oss. Vi räknar med att anställa  en servicetekniker och eventuellt även en larmtekniker inom närmsta tiden.

Sedan augusti 2012, finns vära lokaler i Himmelstalunds företagspark och Du är givetvis varmt välkommen att besöka oss. Vi har en vägledande skylt vid infarten vid dubbelgrinden.

Våra anställda:

 

Mia som har en admintjänst på 60%. Har Ni problem på pappret ring eller maila henne så fixar hon till det. Mia ritar även Utrymningsplaner och ramar in efter kundens önskan. Mia är centrum av navet, det mesta passerar hennes arbetsplats.

Mattias vår larmtekniker som tar över Kjelles montage och kontroller och han kommer snabbt att bli vår spetskompetens men allt tar sin tid. Mattias gör även service på Brandskyddsprodukter och Utrymningsmaterial.

Jonas som är delvis sjukskriven har fått ta på sig det tunga uppdraget att sköta godsmottagning, leveranser, lokalförsörjning etc, etc.

Aron som kommer varit här i 6 veckor nu  tar över servicesidan på heltid. Det kommer att bli spännande och roligt att få in nya krafter och nytt tänk i organisationen.

Raul börjar den 4:e oktober som servicetekniker och avlastar Chefen en hel del. Ska läras upp så rätt tänk om säkerhet blir prio 1. Är arbetsbenägen och vill lära sig och delge Er kunder rätt nivå.

 

Kenneth  som sköter all SBA (Systematiskt Brandskyddsarbete) -från Inventering till Utbildning. Nyförsäljning i alla kategorier Brandskydd - Utrymning - Utbildningar - Sjukvårdsmaterial-Livräddningsprodukter, spisvakt med sprinkler, motorrumskydd, eller släckgranaten som vi tror mycket på den. Var FIB eller FIP bils obligatoriska verktyg. . Och håller i Brandskydds och Utrymnings övningar. Och ska hålla ordning på webbshopen när nu den kommer igång? Han har även projektering på sitt bord vilket med dom lagar, riktlinjer, rekomendationer skall hållas ihop så kunden får ett enkelt paket att ta över.

Ska gå ned till 50% max nu kommande månad okt/21

 

Rushan är vår stödhjälp vid behov med bokföring och ritar Utrymningsplaner

Kjelle  har numera tagit pension men kvarstår som expert vid behov.

Hasse  har gått i pension, delvis mot sin vilja men Vi önskar honom all lycka nu och i framtiden.